COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Vi indsamler “digitale” oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside. Oplysninger som bruges til at optimere og forbedre vores indhold og til at øge værdien af vores annoncer. Ønsker du ikke, at der indsamles oplysninger, kan du fjerne dine cookies (se vejledning) og undlade fortsat brug af hjemmesiden. Herunder kan du læse, hvilke informationer vi indsamler, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden bruger ”cookies”, som er en tekstfil, som gemmes på din pc, mobiltelefon el. tablet med det formål at genkende den, genkende indstillinger, udføre statistik og optimere annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Du kan selv slette eller blokere for cookies. Se dennevejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du fjerne eller blokerer cookies, bliver annoncerne mindre relevante for dig og ville kunne optræde oftere. Du kan desuden opleve at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt risikerer noget indhold, bliver blokeret.

Personoplysninger
Personoplysninger er de informationer, som på den ene eller anden vis, kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, interagerer i undersøgelser, deltager i konkurrencer, registrerer dig som abonnent eller bruger, øvrig brug af services eller køber via hjemmesiden. Der indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver direkte og åbenlys samtykke hertil og selv indtaster: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, vil disse også behandles. Det ses typisk ved oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Vi bruger oplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst interesse og relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Desuden anvender vi oplysningerne til at forbedre vores indhold og services.

Periode for opbevaring
Vi opbevare oplysningerne i det tidsrum, som er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Tidsrummet afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Derfor er det ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvor længe informationer beholdes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,  køn, alderssegment og geografisk placering m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. I afsnittet om ”Cookies”, kan du se hvilke tredjeparter, der er tale om. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Desuden benytter vi en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke hertil. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, hvis du ønsker. Du har også mulighed for at tilbagekalde dit samtykke til, at dine oplysninger bliver behandlet. Evt. forkerte oplysninger der behandles om dig, har du også ret til at de bliver rettet eller slettet. Skriv til os på: info@profhjemmeside.dk, hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Desuden har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:
ProfHjemmeside.dk (GCS ApS)
Torvet 6B
3600 Frederikssund
Telefon: 71 96 96 36
Email: info@profhjemmeside.dk

CVR: 37195839